Het platform voor 360º virtuele tours

Ons online virtuele tour platform is geoptimaliseerd voor organisaties en onderwijsinstellingen. Wij leveren een online ervaring die een compleet beeld geeft van jouw organisatie. Hiermee breng je de organisatie op een verrassende manier onder de aandacht.

PROBEER DEMO

360° Video & Fotografie

Wij vertellen jouw verhaal door het creëren van virtuele tours. Denk aan een 360° video- en foto-ervaring, waarbij elke setting zorgvuldig uitgekozen is. Wij garanderen dat jouw merkverhaal zo op z‘n sterkst verteld wordt.

Benieuwd naar jouw eigen verhaallijn? Ons marketing team staat klaar om het creatieve concept van begin tot eind uit te denken en te creëren.

Pakkende storytelling

Onze 360° virtuele tours prikkelen alle zintuigen! Voeg muziek toe, verschillende voice-overs of zelfs je eigen personeel om de tour nog persoonlijker te maken. Of werk met onze professionele en gemotiveerde acteurs.

Content
& visuele identiteit

Wij creëren op maat gemaakte 360° video’s met de door jou geselecteerde informatieve onderwerpen, die perfect binnen jouw website past. Het is ook mogelijk om jouw huisstijl te verwerken in de menu lay-out, en jouw logo, fonts en kleuren terug te laten komen.

Wij creëren een online 360° ervaring die jouw merkverhaal ondersteunt. Direct geschikt voor mobiel en toegespitst op jouw visuele identiteit.

Hebben we een goede indruk achtergelaten?

We plannen graag een brainstorm in.

Neem contact met ons op!

BOOK A BRAINSTORM